Održan 24. protest "Srbija protiv nasilja" u Beogradu: Protestna šetnja završena ispred zgrade Republičkog javnog tužilaštva (FOTO)

Insajder 14.10.2023  |  Beta/FoNet/Insajder
Održan 24. protest "Srbija protiv nasilja" u Beogradu: Protestna šetnja završena ispred zgrade Republičkog javnog…

Protest "Srbija protiv nasilja" u Beogradu, 24. po redu, počeo je okupljanjem građana ispred zgrade Skupštine Srbije, gde je bio blokiran saobraćaj i gde su se okupljenima obratili govornici. Građani su potom krenuli u protestnu šetnju. Najpre su se zadržali kod zgrade Vlade, a onda nastavili do Republičkog javnog tužilaštva, gde je protest i završen. Građani su pozvani na naredni protest "Srbija protiv nasilja", za sedam dana u Beogradu.

Protest završen pred zgradom tužilaštva Pred sedištem Republičkog javnog tužilaštva, gde se zaustavila protestna kolona "Srbija protiv nasilja", studenti su istakli veliki transparent "Šta ste uradili da se ne ponovi", misleći na majski zločin u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladimir Ribnikar" i u okolini Mladenovca. "Da bismo se osećali bezbedno, a ne oni koji skrivaju afere, pokažimo im gde im je mesto 17. decembra", poručio je moderator skupa Smiljan Banjac. On je

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »