Mladu na venčanju proglasili "mrtvom": Čitavo veče je provela onesvešćena od alkohola, nije ni sanjala da će ovaj snimak sa svadbe obići svet (video)

Blic 21.10.2023
Mladu na venčanju proglasili "mrtvom": Čitavo veče je provela onesvešćena od alkohola, nije ni sanjala da će ovaj snimak…

Kako uništiti sopstveno venčanje koje planirate mesecima, pa možda čak i celu godinu, primer je dala jedna žena sa Tajlanda. Sve je počelo glamurozno, ali se završilo neslavno jer - ili nema meru u piću ili ne zna da se pivo i vino u velikim količinama ne mešaju.

Tajlanđanka po imenu Praphat se dobrog dela svoje svadbe uopšte ne seća. A i kako bi kada ju je alkohol 'oborio s nogu', ali bukvalno. Mlada se onesvestila, pa je deo noći prespavala na stolu na kom su je smestili njeni prijatelji i drugi gosti. U šali su odlučili da mladu proglase preminulom i na nju položili cveće, a zatim je zadirkivali i "oplakivali", pa sve to snimili i objavili na društvenim mrežama, gde su snimci postali viralni i broje milionske preglede.

Tajland »

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »