Večeras na "Blic televiziji" novi nastavak "Sportalove" emisije "Albumi zvezda" i poslednja epizoda hit serije "Njuškalo"

Blic 23.10.2023
Večeras na "Blic televiziji" novi nastavak "Sportalove" emisije "Albumi zvezda" i poslednja epizoda hit serije "Njuškalo"

Jednom šampion, uvek šampion! Iako su skromno i nesebično prepustili slavu nekim novim generacijama sportista, istinski asovi srpskog i jugoslovenskog sporta su ti koji su zlatnim slovima ispisali istoriju. I nije slučajno što kažu da smo sportska nacija – posle toliko pobeda, pehara, medalja... A, gde su, šta rade i kakva su sećanje onih koji su ostavili neizbrisiv trag u svom sportu? Posetili smo neke od njih i zavirili u njihove foto-albume – pravoj riznici uspomena.

Sećanja ne blede, a njihove fotografije govore više od hiljadu reči. Ovo nije fraza, ovo je činjenica, pa ako ne verujete – uverite se uz serijal "Sportala" i "Blica" - „Albumi zvezda“, autora Gorana Anđelkovića, večeras u 21:45 na "Blic televiziji"! Ponedeljak na "Blic televiziji": Kada fabrika u kojoj je radio ode u stečaj vođa sindikata, Dile, odlučuje da uzme stvar u svoje ruke i zbog neisplaćenih zarada za šest godina zajedno sa svojim radnicima blokira prilaz

Pročitajte još

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »