"Samo ove godine uzeo je: 379.478 dinara" Brnabić nastavlja da proziva Đilasovog kandidata za gradonačelnika: "Još radi za našu Nacionalnu akademiju za javnu upravu"

Blic 06.11.2023
"Samo ove godine uzeo je: 379.478 dinara" Brnabić nastavlja da proziva Đilasovog kandidata za gradonačelnika: "Još radi za…

Ana Brnabić, premijerka i Milenko Jovanov, šef poslaničkog kluba SNS-a, nastavili su da prozivaju Vladimira Obradovića, kandidata koalicije "Srbija protiv nasilja" nakon što je sajt koji je naklonjen opoziciji izostavio iz njegove biografije da je radio kao savetnik otvoreno proruskog ministra Nenada Popovića. Brnabić je navela da Obradović i dalje radi za Nacionalnu akademiju za javnu upravu i da je, kako kaže, "samo ove godine uzeo 379.478 dinara da pomogne reformama".

Novu konverzaciju sa Jovanovim na temu biografije Obradovića, Brnabić je započela danas tako što je na Tviteru objavila još jednu fotografiju na kojoj se Obradović smeje u društvu Popovića. - E moj Milenko Jovanov, vidiš, ovo je trenutak u kome budući kandidat za gradonačelnika sebi kaže "Nije posao univerzitetskog profesora da sedi, gleda i zgražava se". Vidi se da je zgrožen i spreman da zasuče rukave i stane na čelo reformskih inicijativa - napisala je Brnabić.

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »