"Ponosna sam što sam seljanka": Beograđanka Zorica pre tri godine grad zamenila za selo i sada tvrdi jedno: "Nije mi lako, ali mi je život ovde sladak"

Blic 13.11.2023
"Ponosna sam što sam seljanka": Beograđanka Zorica pre tri godine grad zamenila za selo i sada tvrdi jedno: "Nije mi lako…

Zorica Zoja Mladenović, rođena Beograđanka pre tri godine odlučila je da se iz grada preseli na selo. Kao neko ko živi u skladu sa prirodom, došavši u Suvi Do kod Blaca, znala je da će tu zauvek i ostati. Danas, kao ekolog, umetnik i pisac, za sebe voli da kaže da je i seljanka.

Zorica se najpre vratila u Čungulu nadomak Blaca kako bi bila blizu roditelja koji su se i sami nakon penzije iz Beograda vratili na selo. Međutim, ubrzo nakon svog dolaska, upoznala je Radovana, u kog se zaljubila i sa kim je, nakon četiri dana počela zajednički život u Suvom Dolu. Tri godine kasnije, kaže da se nije pokajala što je napustila Beograd i da je iz dana u dan ponosna što je žena sa sela. "Ja sam žena koja se trudi da živi u skladu sa prirodom.

Suvi Do »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »