Uhapšen i otac lopova iz novog pazara: U njegovoj kući pronađeno ukradeno zlato, oglasio se sin starice koja je opljačkana: "Iskoristili su moje odsustvo da počine zločin" (video)

Blic 18.11.2023
Uhapšen i otac lopova iz novog pazara: U njegovoj kući pronađeno ukradeno zlato, oglasio se sin starice koja je opljačkana…

Bivši policajac Džafer A. uhapšen je nakon što su istražitelji u njegovoj kući pronašli zlato za koje se veruje da je plen iz nedavne pljačke, prilikom čega su dvojica provalnika opljačkala 76-godišnju Z.K. u Novom Pazaru, uz pretnju nasiljem, a potom upala u džamiju odakle su ukrali uređaj za video nadzor u pokušaju da unište dokaze.

Prethodno su uhapšeni Džaferov sin, Dževad A. i njihov službenik E.B, koji je navodno izvršio pljačku 1. novembra ove godine. Džafer A, sada osumnjičen za učešće u zločinu, nakon otkrivanja ovih dokaza našao se u centru istrage. Osumnjičeni su odneli nakit, oko 10.000 evra i automobil marke "škoda", a prema navodima "Rine", deo ukradenog nakita pronađen je i u vozilu bivšeg policajca. Kako navodi "Sandžak danas", Suad K., sin oštećene Z.K. ranije je angažovao Dž.A.

Pročitajte još

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »