Snaja je domaćica a od mene traže da im čuvam decu: Baka očajna nakon što je sin prisiljava da brine o unukama: "Razlog koji navodi je smešan"

Blic 26.11.2023
Snaja je domaćica a od mene traže da im čuvam decu: Baka očajna nakon što je sin prisiljava da brine o unukama: "Razlog…

Mladi roditelji se danas previše oslanjaju na tzv "baka servis", ne mareći za osećaje ali i obaveze upravo tih baka koje svakako imaju svoj život. Upravo zato, ističući osećaj prisile i iscrpljenost dok pokušava da zadovolji očekivanja svog sina, jedna baka se pitala "gde je linija između pomaganja i narušavanja sopstvenog životnog ritma?

Neimenovana baka iz Engleske osetila se uvređenom nakon što ju je sin, ne mareći za njene svakodnevne obaveze predložio da svakog vikenda čuva svoje unuke. Zauzet svojim poslovnim obavezama, ova žena tvrdi da su njen sin i snaja zaboravili da su samo oni obavezni da brinu o svojoj deci. A da je pomoć baka, deka ili tetki isključivo njihova dobra volja. "Verovatno ću sada biti iskritikovana, ali moram negde da se izjadam. Moj sin i njegova supruga imaju dve ćerke.

Blic »

Zabava, najnovije vesti »