Osma tribina ProGlasa sutra u Kragujevcu u pešačkoj zoni kod Krsta

Beta 28.11.2023

Osma tribina inicijative ProGlas, a prva na otvorenom, biće održana sutra 29. novembra u 18 časova kod Krsta u Kragujevcu.Prema najavi organizatora na tribini će govoriti profesorke Univerziteta u Beogradu Ivanka Popović i Tamara Džamonja Ignjatović, profesor Miodrag Jovanović, sudija i pisac Miodrag Majić i pravnik Savo Manojlović.

Moderator tribine biće novinar i predsednik NUNS-a Željko Bodrožić, a na bini će osim govornika biti i bubnjarski ansambl "Balkanska lavina".

Inicijatori ProGasa pozvali su građane iz čitave Šumadije da im se pridruže, budući da će tribina u Kragujevcu ujedno biti prva kojoj će moći da prisustvuju svi zainteresovani, a nakon što u pojedinim gradovima organizatorima ProGlasa nije bilo omogućeno da iznajme sale adekvatne veličine.

Iza inicijative "ProGlas" stali su Ljubomir Simović, Vladimir Kostić, Ivanka Popović, Miodrag Majić, Miodrag Jovanović, Dragan Bjelogrlić, Vladica Cvetković, Svetlana Bojković, Gojko Božović, Srdan Golubović, Biljana Stepanović, Filip Ejdus, Tamara Džamonja Ignjatović i Petar Peca Popović.

Inicijativu je do sada potpisalo više od 150.000 gradjana, među kojima i više desetina javnih ličnosti.

(Beta, 11.28.2023)

Povezane vesti »

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »