Bosanka na Fejsbuku potražila majku koja ju je davno napustila, pa umesto zagrljaja, dobila još jedan šamar: "i njega je takođe ostavila, možda mi se on jedini raduje"

Blic 29.11.2023
Bosanka na Fejsbuku potražila majku koja ju je davno napustila, pa umesto zagrljaja, dobila još jedan šamar: "i njega je…

Pokidane porodične veze su nešto što pojedince tokom celog života može jako mučiti. Posebno one koji su ostavljeni od bitnih osoba u svom životu - što je bio slučaj i sa jednom Bosankom koju je majka napustila još kao devojčicu. Upravo zato, godinama kasnije ona se upustila u potragu za njom, ne znajući šta je čeka. Ponovno poznavanje, prihvatanje ili odbijanje?

Naime, Medina iz Bosne i Hercegovine probala je da nađe svoju biološku majku koja ju je još kao malu ostavila ocu. Deleći informacije na jednoj od Fejsbuk grupa u kojima ljudi traže svoje davno izgubljene osobe, priznala je da želi da stupi u kontakt s njom. Međutim, kada je kroz par dana do kontakta i došlo, sve što je dobila bilo je još jedno odbijanje. "Ja tražim majku, rođenu 1958. godine. Živela je kao i njeni roditelji u Švrakinom, u Bosni i Hercegovini.

Pročitajte još

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »