Naslovne strane za ponedeljak, 4. decembar 2023. godine

Beta 04.12.2023

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja današnjih pišu o poseti italijanske premijerke Đorđe Meloni, izborima u Srbiji i popisu stanovništva u Crnoj Gori.

ALO - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić o sastanku sa italijanskom premijerkom Đorđom Meloni: "Italija će opet biti najvažniji partner Srbije".

BLIC - "Italija može da postane najveći partner Srbije", o sastanku italijanske premijerke Đorđe Meloni i predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "Srpski haker izručen Americi", piše list i navodi da je optužen za prevare od 70 miliona dolara.

VEČERNJE NOVOSTI - "Italija uz Srbiju na putu ka EU", o poseti italijanske premijerke Đorđe Meloni. "Popis posle četiri odlaganja i 12 godina", o popisu stanovništva u Crnoj Gori.

DANAS - O kol centru SNS i navodnom nuđenju novca za glasanje, list piše u tekstu "Ogromna afera, a od prozvanih ni glasa". Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović kaže za list "Podvala je režima da ako oni izgube 'nema ko drugi'". "Beograd opet računa na Budimpeštu", o predlogu da Ohridski sporazum bude deo Poglavlja 35 u okviru pregovora o pristupanju Srbije EU.

INFORMER - List piše o izjavi premijerka Italije tokom posete Srbiji, pod naslovom: "Vučićevi rezultati su sjajni".

KURIR - "Živa rana", za list govori nastavnica Tatjana Stevanović, koja je ranjena u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu 3. maja, kada je 13-godišnji učenik ubio devet učenika i radnika obezbeđenja.

NOVA - Predsednik Dveri Boško Obradović u intervjuu za list kaže "Sa naprednjacima neće biti saradnje, oni moraju da odu". "Čistka u Agenciji za sprečavanje korupcije: Pravnika zamenila profesorka španskog", piše list.

POLITIKA - Kandidat "Nacionalnog okupljanja" za gradonačelnika Beograda Ratko Ristić u izjavi za list kaže "Više vozila i vozača u javnom gradskom prevozu". "Kurti i NVO sektor besni na EK zbog Srba", navodi list.

SRPSKI TELEGRAF - O poseti italijanske premijerke Srbiji "Melonijeva: Znam da će Srbija biti konstruktivna".

(Beta, 12.04.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »