Popović: SNP podržava listu 'Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane' na svim nivoima vlasti

Beta 05.12.2023

Predsednik Srpske narodne partije (SNP) Nenad Popović izjavio je danas da ta partija podržava izbornu listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" na svim nivoima vlasti.

Popović je prilikom otvaranja prostorija Opštinskog odbora SNP u Osečini naveo da je u današnje vreme "neophodno pouzdano vođstvo" koje ta izborna lista, i SNP kao deo koalicije, "mogu da obezbede građanima", prenela je partija u saopštenju.

"Uspeh ove liste i nastavak politike predsednika Vučića jedini je način da se nastave napredak i dalje poboljšanje životnog standarda u Srbiji. Nastavak ekonomskog razvoja, nova radna mesta i tehnološki napredak koji možemo dostići obezbeđujući političku stabilnost Srbije, naš su primarni cilj", kazao je on.

Popović je, kako se dodaje u saopštenju, tokom sastanka sa rukovodstvom osečinskog odbora SNP izrazio zadovoljstvo što ta partija proširuje svoju prisutnost u zapadnoj Srbiji i što "sve veći broj sugrađana prepoznaje politiku tradicionalnih, konzervativnih vrednosti kao garant bolje budućnosti".

(Beta, 12.05.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »