Popović: SNP posvećena očuvanju tradicionalnih i konzervativnih vrednosti

Beta 06.12.2023

Predsednik Srpske narodne partije (SNP) Nenad Popović izjavio je danas da je ta partija posvećena očuvanju tradicionalnih i konzervativnih vrednosti, koje su, prema njegovim rečima, osnovi srpske kulture i srpskog nasleđa.

Popović je u razgovoru sa građanima u centru Užica naglasio važnost vođenja dosledne politike i kazao da SNP, "kao pouzdan deo koalicije", daje snažnu podršku zajedničkoj listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" na svim nivoima vlasti.

"Uvereni smo da je jedino ostvarivanje kontinuiteta odgovorne politike predsednika Vučića i nakon parlamentarnih izbora 17. decembra, garancija daljeg napretka i boljeg životnog standarda svih građana Srbije", rekao je Popović, a preneo SNP u saopštenju.

Dodao je da su nastavak ekonomskog razvoja, stvaranje klime za kreiranje novih radnih mesta i tehnološki napredak njihovi primarni ciljevi, uz ocenu da ih je moguće dostići "samo obezbeđivanjem političke stabilnosti u izazovnim godinama koje su pred nama".

"Srbiji su, više nego ikada, potrebni stabilnost i vođstvo koje lista 'Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane' i Srpska narodna partija mogu obezbediti", ocenio je Popović.

(Beta, 12.06.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »