Nenad Popović (SNP): Za ekonomski razvoj neophodna pobeda vladajuće liste

Beta 12.12.2023

Predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović izjavio je da je za ekonomski razvoj i nova radna mesta neophodno da na izborima pobedi lista "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane".

"Ostvarenje naših najvažnijih ciljeva – daljeg ekonomskog razvoja, kreiranje novih radnih mesta i tehnološki napredak moguće je dostići samo obezbeđivanjem političke stabilnosti u sve neizvesnijim godinama koje su pred nama. Zato su građanima Srbije, više nego ikada pre, potrebni pouzdana vlast i vođstvo koje naša lista 'Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane' i Srpska narodna partija, kao deo koalcije, mogu obezbediti ", rekao je Popović prilikom posete Ljuboviji.

On je izrazio uverenje da su uspeh ove liste i kontinuitet politike predsednika Vučića garancija daljeg napretka i poboljšanja životnog standarda svih građana Srbije.

Popović je, kako je saopšteno, današnju posetu Ljuboviji započeo obilaskom preduzeća "Marković internacional", koje se bavi mašinskom obradom metala i montažom proizvodnih hala.

U razgovoru u fabrici istakao je značaj podrške domaćim malim i srednjim preduzećima u vidu subvencija i proširivanja tržišta za plasman njihovih proizvoda, kako bi ova preduzeća povećala proizvodnju, uposlila nove radnike i ostala konkurentna.

(Beta, 12.12.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »