Šapić (SNS): Izgradnja atletskog stadiona u Obrenovcu biće završena za dve godine

Beta 13.12.2023

Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas, prilikom obilaska radova na izgradnji atletskog stadiona u Obrenovcu, da će radovi biti završeni za dve godine, te da je grad do sada obezbedio 150 miliona dinara od ukupno 500 koliko je za taj stadion potrebno.

"U međuvremenu će se završiti i akva park, a sledeće godine u septembru otvorićemo i pijacu", kazao je Šapić, a prenela u saopštenju Srpska napredna stranka (SNS).

U naredne dve godine na teritoriji čitavog grada sa ukupno oko 5.000 stajališta, trebalo bi da budu postavljene informativne table, nadstrešnice i kante za odlaganje smeća kakve su i na Terazijama, u centru Beograda, rekao je Šapić.

"Za dve godine hoću da na svakom stajalištu imamo isti standard, pa i u najdaljem gradskom selu Dudovici koje je udaljeno skoro 100 kilometara od centra grada. To je civilizacijska, normalna stvar", rekao je on.

Šapić je najavio i da će na deset lokacija u Novom Beogradu biti organizovano oko 510 parking mesta, "čime se rešava decenijski problem" nedostajućih parking mesta u blokovima 61, 62, 63 i 64.

(Beta, 12.13.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »