"Ekskurzija od 2 noći u Vrnjačkoj banji 31.000 dinara, pa to je vređanje inteligencije roditelja!": Majka iz Beograda ogorčena, mora li baš toliko da bude skupo?

Blic 15.12.2023
"Ekskurzija od 2 noći u Vrnjačkoj banji 31.000 dinara, pa to je vređanje inteligencije roditelja!": Majka iz Beograda…

U osnovnim i srednjim školama uveliko su počeli da se nude aranžmani za jednodnevne izlete, višednevne ekskurzije i rekreativne nastave, mahom po Srbiji, koje su i edukativnog karaktera prilagođene uzrastu učenika te imaju za cilj da se deca upoznaju sa kulturno-istorijskim spomenicima i lepotama naše zemlje. Sve je to lepo, ali ove godine cene su tolike, da mnogi odustaju od ovih đačkih putovanja.

Ponuda za jedan takav aranžman na proleće koji obuhvata 2 noćenja u Vrnjačkoj banji na bazi polupansiona izazvala je gnev roditelja Treće beogradske gimnazije. Aranžman košta vrtoglavih 30.900 dinara. Za tu cenu može da se uplati i letovanje od 10 dana u Grčkoj, doduše van sezone, ali ni ovo domaće putovanje nije u jeku sezone. Redakciji "Blica" obratila se jedna ogorčena majka koja kaže da zbog vrtoglave cene mnogi roditelji nisu u mogućnosti da na bilo koji način

Povezane vesti »

Ključne reči

Beograd, najnovije vesti »