Naslovne strane za subotu, 16. decembar

Beta 16.12.2023

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 16. decembar pišu o akciji srpske policije u saradnji sa Evropolom i češkom policijom na hapšenju međunarodne kriminalne mreže koja je stajala iza lažnih dojava o podmetnutim bombama, izveštavaju i sa sastanka čelnika država članica EU koje su dogovorile da se sa Ukrajinom i Moldavijom otvore pristupni pregovori.

BLIC - List piše o međunarodnoj mreži kriminalaca koja je stajala iza lažnih dojava o podmetnutim bombama.

VEČERNJE NOVOSTI - "I zvanično: Nema EU dok ne priznamo Kosovo", Sprovođenje Ohridskog sporazuma postalo pravno obavezujuće u okviru poglavlja 35. Liste prenosi i reči Miroslava Tanjge, kuma Siniše Mihajlovića, na godišnjicu smrti čuvenog fudbalera.

DANAS - "Krivična prijava protiv Veselina Milića", roditelji iz "Ribnikara" pokrenuli postupak protiv načelnika beogradske policije. List prenosi i izjavu Mićka Ljubičića koji kaže da Berlinski zid ovde još nije pao, ali da smo pali mi.

POLITIKA - "Orbanova kafa otvorila evropski put Ukrajini", mađarski lider napustio salu kad se u Briselu glasalo o ovom predlogu. List piše i da se nastavlja pritisak i u izbornoj tišini i da se portparol EU meša u izbore u Srbiji.

KURIR - List piše o poslednjoj ulozi glumca Žarka Lauševića u filmu "Ruski konzul". "Rođena prva beba iz oplođene ćelije iz Španije", prelepe vesti iz GAK u Ulici Narodnog fronta u Beogradu.

SRPSKI TELEGRAF - "Serijski silovatelj uhapšen ispred Ribnikara", policija sprečila novo zlo. List piše i da u Srbiju stiže 10 puta moćniji superkompjuter.

NOVA - "Aca Bosanac više nije vlasnik dela prostora "Boška Buhe", ime saradnika Predraga Rankovića Peconija nestalo iz katastra, piše list. Liste piše i da će novembarski račun za struju biti veći za deset odsto.

ALO - "Filipu Koraću preti doživotna", oglasila se pariska tužiteljka, piše list. CIA sprema Kasparova da zameni Putina, piše list.

INFORMER - List piše da je "Danas", navodno prekršio izbornu tišinu.

(Beta, 12.16.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »