Naslovne strane za sredu 20. decembar

Beta 20.12.2023

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 20. decembar najviše pišu o stanju u Srbiji posle izbora održanih u nedelju, 17. decembra.

BLIC - "Ključne dileme posle izbora" - o pitanjima koja ostaju otvorena posle izbora. Lekari savetuju oprez: "Sve više srčanih i moždanih udara zbog zagađenja".

NOVOSTI - "Naprednjaci bez premca u 165 opština" - o broju osvojenih glasova SNS-a na parlamentarnim izborima. Nosilac liste "Mi - Glas iz naroda" Branimir Nestorović u intervjuu: "Moguća i manjinska podrška SNS i SPS za vlast u Beogradu".

DANAS - Nosilac liste "Srbija protiv nasilja" Marinika Tepić o izborima: "Narod neće Vučića, pa je uvezao birače". Poslanica Evropskog parlamenta (EP) Viola fon Kramon o izborima u Srbiji: "EP spreman da posreduje".

NOVA - "Mladi ljudi poručili: Nemojte nas izdati" - o protestima ispred Republičke izborne komisije u Beogradu. O štrajku glađu nosilaca liste "Srbija protiv nasilja": "Tepićeva i Aleksić nastavili štrajk glađu".

POLITIKA - Izjava predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Miloša Vučevića: "Dobili bismo apsolutno i nove izbore". Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik o izborima u Srbiji: "Republički izbori su dobro sprovedeni".

KURIR - "Kriminalno", Momci koji su divljali ispred RIK priznali u policiji: Đilas i Marinika nam daju po 150 evra da pravimo haos. List piše i o katastrofalnom zemljotresu u Kini u kojem je poginulo najmanje 118 ljudi.

SRPSKI TELEGRAF - "Pet ključnih projekata koji nisu stali", Vučićeva pobeda nastavak napretka Srbije. List piše i o nasilnicima na protestu koje organizuje Marinika Tepić.

INFORMER - "Nasiljem protiv Srbije" Đilasovci pokazali pravo lice. List piše da je i Zapad priznao da su izbori bili pošteni što je potvrdio i Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik.

ALO - "Đilasovci tukli starca (71)", nasilničko lice koalicije "Srbija protiv nasilja". List piše i da profi ljubavnice spasavaju brakove.

(Beta, 12.20.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »