Procurio snimak pljačke vile Tamare Eklston: Lopovi na čelu sa Ljubom iz Obrenovca ušetali u velelepnu kuću i odneli dijamante i nakit vredne milione funti!

Blic 21.12.2023
Procurio snimak pljačke vile Tamare Eklston: Lopovi na čelu sa Ljubom iz Obrenovca ušetali u velelepnu kuću i odneli…

Ljubomir Radosavljević iz Obrenovca, njegova žena, sin, rođaka i još dve osobe su uhapšene, a za dvoje se traga zbog sumnje da su pokušali da operu 26 miliona funti, koje je 2019. ukrao upravo Ljubomir Radosavljević, zvani inače Alfredo Lindli i njegov rođeni brat R. K. R. zbog sumnje da su tokom pljački ukrali 26 miliona funti koje su potom pokušali da stave u legalne tokove novca.

Radosavljević je osumnjičen da organizator serije višemilionskih pljački luksuznih kuća poznatih ličnosti u Londonu. Među njegovim žrtvama su bogata naslednica Formule 1, Tamara Eklston, fudbaler Frenk Lampard i njegova supruga Kristin, kao i porodica pokojnog predsednika FK "Lester Sitija", Vičaija Šrivadanaprabe. Sada je na britanskim medijima procurio snimak pljačke kuće Tamare Eklston, na kojem se vidi kako kradljivci tokom noći kroz dvorište upadaju u kuću. Na

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »