Četvrti protest koalicije "Srbija protiv nasilja" ispred zgrade RIK-a: Još dva predstavnika SPN stupa u štrajk glađu (FOTO)

Insajder 21.12.2023
Četvrti protest koalicije "Srbija protiv nasilja" ispred zgrade RIK-a: Još dva predstavnika SPN stupa u štrajk glađu (FOTO)

Četvrto veče zaredom koalicija "Srbija protiv nasilja“ organizovala je protest ispred zgrade Republičke izborne komisije zbog, kako kažu, kršenja izborne volje građana. Na protestu su se obratili Marinika Tepić i Miroslav Aleksić koji su rekli da će se štrajku glađu pridružiti Jelena Milošević, poslanica iz Niša i Danijela Grujić, poslanica iz Novog Sada. Protest je završen nešto posle 20.00 časova, a saobraćaj u Ulici kralja Milana je uspostavljen.

Danas je u 16 časova u zgradi RIK-a održana sednica, a njeni članovi su 15-ak minuta pre početka protesta napustili zgradu. Foto: BETAPHOTO/MILOS MISKOV Na sednici je najviše bilo reči o tome kako su glasali Srbi u dijaspori i inostranstvu. Nijedna tačka dnevnog reda nije se ticala zahteva ovog protesta, odnosno poništavanja izbora u Beogradu. Foto: BETAPHOTO/MILOS MISKOV Kako prenosi reporterka Insajdera koalicija je odredila da rok za ostvarivanje zahteva što je

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »