Naslovne strane za subotu 30. decembar

Beta 30.12.2023

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 30. decembar 2023. godine pišu o studentskoj dvadesetčetvoročasovnoj blokadi raskrsnice Kneza Miloša i Birčanonove, ali i o potresnom svedočenju roditelja dece stradale u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u nastavku suđenja roditeljima ubice Koste Kecmanovića.

ALO - O zaustavljanju dela saobraćaja u Beogradu list piše "Razvalićemo Beograd". "Jokić bez promašaja" piše list o savršenoj igri srpskog košarkaša u NBA.

BLIC - "Američki izbori događaj godine", šta nas čeka u 2024. List piše i o dodeli "Zlatne lopte" koju je Dragan Stojković Piksi osvojio po četvrti put.

VEČERNJE NOVOSTI - "Otimaju severu pare i imovinu", nastavak terora Prištine, piše list. Posle Kolorada i država Mejn zabranila Trampu kandidaturu za predsedničke izbore 2024. godine, konačnu odluku doneće vrhovni državni sud.

DANAS - "Vučićev balon će morati da pukne", karikaturista Predrag koraksić Koraks o godini iza nas i godini pred nama. List prenosi i izjavu istoričara Milana St. Protića koji kaže da "Režim možemo da zaustavimo jedino masovnim protestima".

INFORMER - "Đilas i 40 razbojnika terorišu Beograd" piše list o blokadi Ulice kneza Miloša i Birčaninove. "Veće plate i penzije u 2024." o povećanju plata i penzija od 1. januara.

KURIR - "Putinova osveta" o najvećim napadima na Ukrajinu od početka rata. "Pobeda života" o čudesnoj priči Maje Krupljanin.

NOVA - "Herojine za primer", dame koje su pomerile granice. List prenosi i intervju sa profesorkom Ekonomskog fakulteta Danicom Popović koja kaže da se "Vučiću svaki dinar isplatio, jer je dobio izbore, a mi ćemo da plaćamo sa kamatom".

POLITIKA - "Srbija više ne sme da pristaje na ustupke", šta čeka region u 2024. godini. List piše i o buri u BiH koja se dogodila nakon Dodikove izjave o nezavisnosti Republike Srpske.

SRPSKI TELEGRAF - O blokadi glavnog grada list piše pod naslovom "Šaka lažnih studenata maltretira ceo Beograd".

(Beta, 12.30.2023)

Beta »

Društvo, najnovije vesti »