Osmoro tinejdžera stradalo u vikendici za doček nove godine: Pre tri godine osvanuo je najcrnji 1. januar koji je potresao ceo region (foto)

Blic 01.01.2024
Osmoro tinejdžera stradalo u vikendici za doček nove godine: Pre tri godine osvanuo je najcrnji 1. januar koji je potresao…

Pre tri godine, Hercegovinu je pogodila nezapamćena tragedija kada je objavljena stravična vest o osam mladih života izgubljenih u vikendici u mestu Tribistovo kod Posušja nakon novogodišnje noći. Među žrtvama su bila četiri mladića i četiri devojke, svi u dobi od 19 godina. Tinejdžeri su se ugušili u snu usled izloženosti ugljen-monoksidu iz agregata za struju.

Usled gušenja plinom u vikendici smrtno su stradali - Ivan Miličević, Stipe Romić, Mirela Rezo, Žana Pavković, Mia Soldo, Stipe Pavković, Marija Pavković i Stjepan Jukić. Kako smo ranije pisali, prvi su nepravilnosti primetili vikendaši iz susedne vikendice, koji su se začudili što niko ne izlazi. Prvo su kucali na vrata, a budući da se niko nije javio, odlučili su razbiti staklo na prozoru. Ušli su u unutrašnjost, gde ih je zatekao stravičan prizor – osam tela.

Pročitajte još

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »