"Šta ona ima s: Tim?" Srpkinja priznala da ima veliki problem sa zaovom pa izjavom iznenadila internet: "Izvini, ali iz'em ti takvog muža koji sve to dopušta"

Blic 08.01.2024
"Šta ona ima s: Tim?" Srpkinja priznala da ima veliki problem sa zaovom pa izjavom iznenadila internet: "Izvini, ali iz'em ti…

Podela imovine jedna je od onih stvari koje uglavnom naprave veliki razdor u porodicama, a jedna Srpkinja našla se u velikom problemu kada je shvatila da stoji "između dve vatre", svojih i suprugovih želja, i namera muževljeve sestre koja ne želi da se odrekne nasledstva.

Kako je neimenovana Srpkinja objasnila na Reditu, stan u kom živi sa mužem pripada njemu i njegovoj sestri. Iako, kako kaže, nije protiv toga da deo pripadne sestri, smeta joj što se zaova, iako u sam stan nije uložila ni dinara, ponaša kao da je kod kuće - otvara njihove ormane, govori da je sve njeno, poslužuje goste... "Naime, živim samo sa suprugom u jednom stanu, koji je nakon smrti njegovog oca podeljen na tri dela, na njegovu mamu, njega i njegovu sestru.

Internet »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »