Dinu (8) i sestru (4) krili u buradima: Jezivi očevi sektaši razmenjivali svoje ćerkice i seksualno ih zlostavljali: Isplivali šokantni snimci! (video)

Blic 17.01.2024
Dinu (8) i sestru (4) krili u buradima: Jezivi očevi sektaši razmenjivali svoje ćerkice i seksualno ih zlostavljali…

Objavljeni su šokantni snimci trenutka kada su dve devojčice, stare osam i četiri godine, nađene skrivene u buradima u udaljenom imanju jednog kulta. Devojčice su bile među šestoro dece spasene sa mračnog poligamističkog imanja, punog kontejnera za transport, koje se nalazi u pustinji u Juti i gde su deca navodno bila primorana da se udaju za starije ljude i bila seksualno zlostavljana.

Nedavno su se pojavili uznemirujući snimci policije koja je otkrila devojčice u Lundu, oko 500 kilometara južno od Solt Lejk Sitija, jedne noći u decembru 2017. Džon Koltarp je oteo četvoro svoje dece i predao ćerke Dinu (8) i Heti (4) svom prijatelju Semjuelu Šeferu, koji ih je navodno oženio i sakrio na improvizovanom imanju. Policija je izvršila raciju na lokaciji nakon što je Koltarpova bivša supruga Miša Koltarp prijavila nestanak dece, što je izazvalo veliku

Dina »

Ključne reči

Svet, najnovije vesti »