Kriminalni ili pravni saveti? Đavolji advokat Šariću i Belivuku na usluzi: Sudi mu se jer je informacije o suparnicima prodao za 18.000 evra, a sad je došao da brani "drage ljude"

Blic 23.01.2024
Kriminalni ili pravni saveti? Đavolji advokat Šariću i Belivuku na usluzi: Sudi mu se jer je informacije o suparnicima…

Dejan Lazarević, koji je tokom 2022. godine uhapšen zbog sumnje da je član grupe narko-bosa Darka Šarića, jedno vreme je bio u pritvoru, a na slobodu je pušten u novembru 2023. godine. Ono što je zanimljivo jeste da mu nije dugo trebalo da ponovo sedne na advokatsko mesto i zastupa "drage ljude koje nije video 19 meseci", odnosno Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Lazarević, odnosno Đavolji advokat kako je nazvan nakon hapšenja, pušten je da se brani sa slobode početkom novembra. U sudnicu u kojoj se održava suđenje grupi Belivuka i Miljkovića, ušao je posle petnaestak dana i to kao publika i "podrška". Sedeo je i pomno pratio suđenje, a onda se, kako su preneli pojedini beogradski mediji, na pauzama koje je odredila sudija, nalazio sa advokatima koji zastupaju navodne vođe klana te, kako se sumnja, sa njima razgovarao.

Povezane vesti »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »