"Tuga će me ubiti, oprosti mi sve": Oglasio se otac Duška koji poginuo kod Velikog Gradišta nakon sahrane sina: "Ne znam što više da živim"

Blic 23.01.2024
"Tuga će me ubiti, oprosti mi sve": Oglasio se otac Duška koji poginuo kod Velikog Gradišta nakon sahrane sina: "Ne znam…

Duško Đorđević (32) zvani Moša, iz Velikog Gradišta poginuo je na mestu suvozača kada je "BMW" kojim je upravljao njegov prijatelj sleteo u hladan Dunav i to kada je nameravao da zapliva za Časni krst. Neutešan otac je nakon sahrane sina jedinca na društvenim mrežama objavio poruku koji tera suze na oči.

- Od juče sine kako si otišao na večni put tata ne zna, a ni mama gde i kako će da žive bez tebe sine moj. Tuga će me ubiti, zato bih voleo da ovakva sudbina nikog ne zadesi. Tata je živeo za tebe i tvoju sreću, jer moj život je bio vezan za najgoru bolest. Oprosti mi sve sada kad znam da te nema, ne znam što više da živim i da idem na tu prokletu dijalizu. Voleo bih što pre da te vidim, jer meni nema života. Zauvek te voli tvoj tata Moša - napisao je skrhan otac.

Pročitajte još

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »