6 Bizarnih sličnosti! U Americi se sudi majci koja je ignorisala znake da joj je sin potencijalni ubica, slučaj neverovatno podseća na "Ribnikar"

Blic 24.01.2024
6 Bizarnih sličnosti! U Americi se sudi majci koja je ignorisala znake da joj je sin potencijalni ubica, slučaj neverovatno…

Tinejdžer iz Mičigena osuđen je na doživotnu kaznu zatvora zbog masovne pucnjave u školi jer je ubio četvoro učenika, a nadležni sada traže da njegovi roditelji snose deo krivične odgovornosti. Upravo to podseća i na slučaj masovnog ubistva u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu kada je ubijeno devetoro učenika. Roditeljima dečaka ubice iz Beograda suđenje počinje za 5 dana pred sudom u Beogradu!

Međutim, ovo nije jedina povezanost ova dva slučaja. Zato, krenimo redom. Pucnjava u školi u Oksfordu dogodila se 30. novembra 2021. godine. Itan Krembli kobnog dana poneo je sa sobom pištolj koji je spakovao u ranac. Roditelji ovog tinejdžera nisu proverili šta njihov sin nosi u torbi. On je kao i svakog dana ušao u školu, a niko nije ni mogao da zamisli da će ubiti četvoro vršnjaka, a raniti sedmoro. Zbog toga, Itan Krembli je osuđen na doživotnu kaznu zatvora.

Blic »

Hronika, najnovije vesti »