Naslovne strane za četvrtak 25. januar

Beta 25.01.2024

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za četvrtak, 25. januar 2024. pišu o požaru u Kineskom tržnom centru na Novom Beogradu, formiranju vlasti u glavnom gradu i drugim temama.

POLITIKA - "Svedok i čuvar vremena" o obeležavanju 120. rođendana lista. Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević: "U našoj zemlji o medijima sude čitaoci i gledaoci".

BLIC - O požaru u Kineskom tržnom centru na Novom Beogradu: "Podmetnut požar?". "Sve smo dalji od novih beogradskih izbora" - o pregovorima za vlast u prestonici.

VEČERNJE NOVOSTI - "Jerković ide prema SNS i SPS" - o glasinama o vlasti u prestonici. "Ne čekam sud stranaca o volji naroda" - izjava predsednika Srbije o mišljenju Zapada o izborima u Srbiji.

DANAS - Porodice stradalih rudara u rudniku "Soko" nezadovoljne odbacivanjem krivične prijave za smrt bližnjih: "Neko mora da bude kriv za smrt rudara". O požaru u Bloku 70: "Izgoreo jedan od simbola Novog Beograda".

NOVA - "Niko ne veruje da je tržni centar goreo slučajno" - o požaru u Kineskom tržnom centru u Bloku 70. "Telekom prvo prodao antene, pa ih sad zakupljuje", državni operater završio transakciju sa britanskom kompanijom, piše list.

INFORMER - "Pakao. Goreo Kineski tržni centar u Bloku 70". O optužbama Moskve: "Ukrajinci namerno poubijali svoje ljude".

KURIR - Pod naslovom "Bolno" list piše o akušerskom nasilju. O stranačkim izborima u SAD-u i Donaldu Trampu: "Nova šansa".

SRPSKI TELEGRAF - Predsednik Srbije obišao radove kod Gazele "Vučić: U Ložionici biće mladi iz celog sveta". "Požar u kineskom centru podmetnut?", piše list o požaru u Bloku 70 na Novom Beogradu.

ALO - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić o akušerskom nasilju: "Hrabra Marica će spasti mnogu decu". Novak ostaje svetski broj 1, piše list navodeći da će Đoković zadržati prvo mesto na ATP listi odbranio titulu na Austrijan openu ili ne.

(Beta, 01.25.2024)

Požar »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »