(Video) "kada se zacopam ne vidim ništa": Iako postoji ona rečenica da muškarci ne plaču Milan Marić otvoreno kaže: "Ja plačem"

Blic 28.01.2024
(Video) "kada se zacopam ne vidim ništa": Iako postoji ona rečenica da muškarci ne plaču Milan Marić otvoreno kaže: "Ja…

Gost emisije "Blalkanskom ulicom" koja se emituje samo na Blic televiziji nedeljom u 16.30 sati na MTS kanalu 117 je glumac Milan Marić ali drugačiji od onog kog poznajete. On je kaže srčan, ali i veoma stidljiv, ume da psuje i to "ceo repertoar", ali kaže gleda u pod da neko ne pomisli da se njemu obraća.

Milan Marić kaže da ne voli svoj karakter, ali i da je uspeo da ga zauzda, a na pitanje voditeljke i autorke emisije "Balkanskom ulicom", Vesne Dedić, kakav je kada se raspravlja odgovara: - Srčan. Ne volim da se raspravljam ali prosto kada dođe taj trenutak onda tu postane zanimljivo, impulsivan sam. Takav je karakter šta radim. Ja sad stvarno radim na tome da nekako taj svoj karakter malo zauzdam da prosto ne vlada on mnome nego da ja upravljam njime koliko mogu.

Mts »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »