Žena sa zelenim rancem seje strah u mirijevu: Navodno ide i bije ljude, najčešće cilja u glavu: "Šeta slobodno, valjda dok neko dete ne gurne pod autobus"

Blic 04.02.2024
Žena sa zelenim rancem seje strah u mirijevu: Navodno ide i bije ljude, najčešće cilja u glavu: "Šeta slobodno, valjda dok…

Uznemirenost je zahvatila Mirijevo nakon što su meštani počeli da govore o ženi koja navodno nasumično napada druge žene u ovom naselju. Incidenti su kulminirali kada je jedan muškarac, putem društvenih mreža u grupi "Mirijevo", upozorio na ovu zabrinjavajuću situaciju.

- Komšije, Mirijevom pored svih koji šetaju, šeta žena oko 50 godina starosti, pristojno obučena. Ono što je izdvaja je to da bez razloga udara i napada žene uglavnom. Moju suprugu je danas udarila kada je išla na kontrolu u dom zdravlja dok je prolazila pored nje - napisao je u svojoj objavi. Prema njegovim rečima, žena udara snažno, često ciljajući glavu. Policija je odgovorila na prijavu i pronašla ženu kod hrama Svetog Pantelejmona, nakon čega su je priveli.

Povezane vesti »

Beograd, najnovije vesti »