Agata kristi na srpski način! Glumac Gordan Kičić otkriva sve o novoj seriji „V(fau) efekat“: „Ovako nešto naša publika još uvek nije gledala”

Dnevnik 10.02.2024  |  Dnevnik.rs
Agata kristi na srpski način! Glumac Gordan Kičić otkriva sve o novoj seriji „V(fau) efekat“: „Ovako nešto naša…

Šta se dešava kada se spusti pozorišna zavesa, ko su glumci kada skinu maske i da li je teatar mesto duhovnog uzdignuća ili pozornica koja krije mračne tajne - na ova pitanja odgovore ćemo dobiti u novoj domaćoj seriji pod misterioznim imenom „V(fau) efekat“ koja nas vodi kroz imaginarnu priču zločina u pozorištu. Jednu od glavnih uloga igra Gordan Kičić, koji potpisuje i režiju uz Đorđa Markovića.

Osam epizoda, čije emitovanje počinje 10. februara na kanalu Superstar TV, gde će se prikazivati vikendom od 21 čas, prati inspektorku Sorgu, koja istražuje misteriozni zločin. Gordan Kičić za „Dnevnikov” TV magazin otkriva da nas radnja serije vodi u Savremeni teatar u kojem se glumci pripremaju za dugoočekivau premijeru predstave „Slučaj Bertolda B”, ali nakon uspešno odigranog komada i gromoglasnog aplauza nastaje muk - jedan od glumaca umire na sceni. – U

Povezane vesti »

Ključne reči

Kultura, najnovije vesti »