"Na dan sahrane sam sanjala da me je otac zagrlio i osetila njegove ruke": Verica Rakočević o najtežim i najlepšim trenucima iz života: "Lepo mi je kada se setim svakog braka"

Blic 06.03.2024
"Na dan sahrane sam sanjala da me je otac zagrlio i osetila njegove ruke": Verica Rakočević o najtežim i najlepšim…

Jedna od naših najuspešnijih kreatorki, Verica Rakočević, samo u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje sredom u 21 sat na MTS Iris Tv kanau 117, u suzama otkriva detalje iz života zbog kojih je grize savest, priča i o ocu na čiju sahranu nije otišla, ali i kako ga je videla i osetila u snu, govori i o bivšim partnerima, kao i o sadašnjem koji je od nje mlađi 35 godina.

Na početku emisije Verica Rakočević govori o svojim roditeljima i ističe koliko je volela svog oca, ali na pomen majke i trenutak kada je njen otac trebalo da bude sahranjen ona se i rasplakala u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović". Verica je bila veoma bliska sa ocem, dok je mama ta koja je bila dosta stroga. - Neverovatna je stvar, ja sam imala mnogo bliži odnos sa tatom nego sa mamom. Moj tata je bio inžinjer agronomije, mama je završila samo

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »