Naslovne strane za petak 8. mart

Beta 08.03.2024

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 8. mart pišu o očekivanjima u vezi sa formiranjem nove Vlade Srbije, o ponavljanju lokalnih izbora u Beogradu čije se raspisivanje očekuje i o drugim temama.

ALO - "Važno priznanje Jovanoviću", ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović dobio nagradu reformator godine. "Anatema zbog istopolnih brakova", grčka crkva besna na vlast, piše list.

VEČERNJE NOVOSTI - "Petardama i psovkama na Mandića", list piše o dešavanjima u Crnoj Gori.

BLIC - List piše o mogućim predlozima Srpske napredne stranke za premijera Srbije "Vučević, Mali ili džoker iz rukava". "Veseli karavan iz Obrenovca kreće po Srbiji", o izboru za "Naj domaćina 2024.".

DANAS - Predsednik Nove demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović, kaže za list: "Vučić ima talenat da izvlači najgore iz ljudi". List piše o sumnjama da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić funkcioner "Oskar", koji se pominje u Skaj komunikaciji pripadnika kriminalne grupe Darka Šarića: "Samo Vučić ima takav uticaj u Srbiji".

NOVA - Intervju sa predsednikom Stranke slobode i pravde Draganom Đilasom "Pobedom opozicije u Beogradu počinje spasavanje Srbije". "Izbori opet pomeraju saslušanje Malog Sente", o nastavku suđenja za organizovanu proizvodnju marihuane na poljoprivrednom dobru "Jovanjica".

INFORMER - "Srbi su naši glavni saveznici", poruka predsednika Rusije Vladimira Putina.

KURIR - O predlozima SNS za predsednika Vlade "Četvorka u igri za premijera". "Bezosećajno", o animaciji masovnog ubistva u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" koja se širi na internetu.

POLITIKA - List piše da žene čine 27 odsto zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova, ali i da "dame ređe nose oružje". "Kurti neće biti zauzdan bez sankcija i izolacije", piše list.

SRPSKI TELEGRAF - "Sastanak Bajdena skrojio sudbinu Kosova i otcepio Crnu Goru", piše list o sprovođenju finalnog plana za Balkan. "Nikad viđene fotografije porodice Vučić", o objavi predsednika Srbije na Instagramu.

(Beta, 03.08.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »