Milenijum tim demantovao izjave da se Čigota i Anemija uništavaju kako bi ih ta firma kupila

Beta 13.03.2024

Preduzeće Milenijum tim demantovalo je navode predsednika pokreta Novo lice Srbije Miloša Parandilovića da se namerno uništavaju zdravstveni centri Anemija i Čigota, kako bi ih na kraju kupio Milenijum tim, a naveli su i da nemaju nikave veze sa ovim zdravstvenim centrima.

"Gruba je neistina da se Anemija i Čigota uništavaju sa ciljem da ih kupi kompanija 'Milenijum tim'. Neosnovan je navod da 'radnici opravdano strepe' da je u pitanju scenario koji je viđen u Vranjskoj banji, koju je na kraju kupio Milenijum tim. Takođe, netačan je navod da je Vranjska banja sistemski unitavana da bi na kraju završila u rukama kompanije 'Milenijum tim'", naveli su u saopštenju.

Milenijum tim dadaje da nema nikakve poslovne ni druge veze sa zdrastvenim centrima Anemija i Čigota i nije zainteresovan za kupovinu.

"Ovakvim izveštavanjem u javnosti se stvara animozitet prema našoj kompaniji iznošenjem neproverenih i neistinitih informacija", navedeno je u demantiju Milenijum tima.

Parandilović je ranije izjavio da je iz SNS stigla naredba kojom je zdravstvenim ustanovama praktično zabranjeno da pacijente šalju u rehabilitacione centre u Čigoti i Anemiji, te da radnici strepe da je u pitanju scenario koji je viđen u Vranjskoj banji, koju je na kraju kupio Milenijum tim.

(Beta, 03.13.2024)

Beta »

Društvo, najnovije vesti »