Suđenje Darku Šariću: Sudija čitao poruke sa Skaja, tužilac tvrdi da je Šarić imao Skaj telefon, odbrana da je sa porukama manipulisano (VIDEO)

Insajder 13.03.2024
Suđenje Darku Šariću: Sudija čitao poruke sa Skaja, tužilac tvrdi da je Šarić imao Skaj telefon, odbrana da je sa…

Polemika oko skaj poruka iz 2020. godine obeležila je glavni pretres protiv Darka Šarića i ostalih optuženih pripadnika njegove kriminalne grupe! Tužilaštvo za organizovani kriminal pokušavalo je da dokaže ko se krije iza pin kodova u transkriptu razmenjenih skaj poruka koje je Sudsko veće prihvatilo kao dokaz koji se izvodi pred Specijalnim sudom. Sa druge strane, advokati optuženog Šarića ponovili su zahtev da se skaj poruke, kao nezakonite, izuzmu kao dokaz, i tvrde da one nisu stigle iz Francuske, već

Od ukupno 200 putanja, odnosno različitih komunikacija na skaj aplikaciji koje je Tužilaštvo predložilo u postupku protiv Darka Šarića i ostalih optuženih, a koje Tužilaštvo tereti za planiranje ubistva zaštićenog svedoka Nebojše Joksovića i brojna druga krivična dela, Sudsko veće je 13. marta, u dokaznom postupku, izvelo 14 putanja, odnosno komunikacija između optuženih. Sudija je čitao poruke u kojima se, kako Tužilaštvo navodi u optužnici, Darku Šariću 2020.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »