Naslovne strane za subotu, 16. mart 2024. godine

Beta 16.03.2024

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 16. mart pišu o poseti premijera Bavarske Markusa Vebera Beogradu, o lokalnim izborima u Beogradu čije se raspisivanje očekuje, o krađi velikog broja ordena iz Palate Srbija i o drugim temama.

ALO - Pod naslovom "Demokratska pljačka veka" list piše o krađi ordena iz Palate Srbije.

BLIC - O poseti premijera Bavarske Markusa Zedera Beogradu: "Želimo jaku Srbiju u EU". "U Šapcu 400 imanja čiji su vlasnici mlađi od 30 godina", list piše o nagradnoj igri "najdomaćin".

VEČERNJE NOVOSTI - List piše o pljački u Palati Srbija: "Ukrali 43.000 ordena!".

DANAS - Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas u vezi novih lokalnih izbora u Beogradu, čije se raspisivanje očekuje: "Vučić ne odustaje od izbornog inženjeringa". List piše o godišnjici martovskog pogroma na Kosovu "Dvadeset godina martovskog pogroma".

NOVA - Intervju sa advokatom i bivšim poverenikom za informacije od javnog značaja Rodoljubom Šabićem: "Opozicija ne treba da se nada, nego da radi". List piše da su u zgradi na Voždovcu stanari "zarobili" agitatore Srpske napredne stranke: "Građansko hapšenje aktivista naprednjaka".

INFORMER - "Makron gura ceo svet u rat", list piše da predsednik Francuske Emanuel Makron traži da NATO pošalje vojsku na zapad Ukrajine. "Homen ukrao 43.000 ordena", bivši državni sekretar Slobodan Homen osumnjičen je da je sa još sedam osoba iz Palate "Srbija" odneo veliku količinu državnog odličja.

KURIR - O krađi 43.000 ordenja iz Palate Srbija: "Orden mafija". O premijeru Bavarske u Beogradu: "Pohvale".

SRPSKI TELEGRAF - "Došli smo u najjaču zemlju na Balkanu", piše list o poseti predsednika Vlade Bavarske Markusa Zedera Beogradu.

POLITIKA - "Saradnja s Bavarskom u sedam važnih tačaka", o boravku premijera Bavarske u Beogradu. O izborima u Rusiji: "Putinovi rivali najslabiji do sada".

(Beta, 03.16.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »