Naslovne strane za nedelju, 17. mart 2024. godine

Beta 17.03.2024

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 17. mart pišu o godišnjici organizovanog nasilja nad Srbima na Kosovu, o krađi ordenja iz Palate Srbija i o drugim temama.

BLIC - O krađi velike količine ordenja iz Palate Srbija "Misterija nestalog ordenja".

VEČERNJE NOVOSTI - "Etničko čišćenje Srba na KiM planirano još od 2003.", list piše o informacijama BIA povodom 20 godina od nasilja nad Srbima na Kosovu.

POLITIKA - U Temi nedelje list piše o godišnjici od organizovanog nasilja nad Srbima na Kosovu "Nagrađeni zločin". Intervju sa v. d. generalnim direktorom EPS-a Dušanom Živkovićem "Novi način obračuna cene struje privredi od 1. maja".

KURIR - "Pogrom, 20 godina terora", etničko čišćenje Srba na Kosovu i dalje traje. List prenosi i intervju ministra finansija Siniše Malog, "Siguran sam da ćemo 2. juna ostvariti još bolji rezultat na izborima".

SRPSKI TELEGRAF - "Homen ukrao i Titov orden", dobilo ga samo devet ljudi, izrađen od zlata i rubina. List piše da je Gornji Milanovac zavjen u crno, "Najbolji drugovi zajedno otišli u smrt".

ALO - "Medicinski fenomen", rođena beba sa repom od 10 santimetara. List prenosi intervju sa predsednikom Izvršnog odbora Srpske naopredne stranke (SNP) Darkom Glišićem, koji kaže "Pobedićemo još ubedljivije kukavice koje napadaju žene".

(Beta, 03.17.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »