"Sve što je vredelo je: Ubijeno!" Potresno obraćanje majke Petra Mitrovića ubijenog u Malom Orašju: "u crno zavijeno naše selo po tuzi je postalo čuveno"

Blic 18.03.2024
"Sve što je vredelo je: Ubijeno!" Potresno obraćanje majke Petra Mitrovića ubijenog u Malom Orašju: "u crno zavijeno naše…

"Jedno selo na brdovitom Balkanu i jedan Balkan u malom selu. Malo Orašje na kraju sveta, mir i radost svakog deteta. Bezbrižan život bez mnogo buke, cvrkut ptica, zvuk traktora. I jednog dana u crno zavijeno naše selo po tuzi postalo čuveno. Sve što je vredelo bilo je ubijeno"

Na društvenim mrežama osvanula je potresna objava Biljane Mitrović, majke Petra Mitrovića koji je preminuo 23. juna prošle godine u Urgentnom centru, kao deveta žrtva masakra koji je počinio Uroš Blažić 4. maja 2023. godine u Duboni i Malom Orašju. - Niko te ne razume kada plačeš, nikoga tvoje suze ne bole kao što bole tebe. Svi su tu, svi te navodno vole, a kada je najteže bude shvatiš da si zapravo sam. To što više nisu fizički među nama ne znači da ne postoje.

Balkan »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »