Ubice svaljuju sve na jednu osobu: "Blic" otkriva detalje sramne odbrane osumnjičenih za smrt i mučenje u zatvoru: Evo šta su priznali!

Blic 21.03.2024
Ubice svaljuju sve na jednu osobu: "Blic" otkriva detalje sramne odbrane osumnjičenih za smrt i mučenje u zatvoru: Evo šta…

Saša Stanković i Dalibor Petrović, koji su osumnjičeni da su u zatvoru zajedno sa Srećkom Stefanovićem mučili i silovali do smrti deku Stanimira Brajkovića na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu izneli su svoje odbrane i pokušali da krivicu svale na jednog od njih.

Kako saznajemo, Saša Stanković je negirao navode naredbe i tereti Srećka da je on maltretirao dedu pošto nije imao više para da mu kupuje cigarete i hranu u kantini. - Navodno je Srećko terao njega da bije i maltretira dedu iako on to nije hteo. Srećko je, kako tvrdi, tukao i njega, preteći mu da mora da bije dedu inače će mu pobiti celu porodicu. Tvrdi da je primao terapiju - bensedin i da je često spavao, pa da se ne seća svega baš najbolje - kaže izvor "Blica"

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »