Nikad luđa liga šampiona: Ako vam se svideo neverovatan utorak, šta tek reći za mečeve PSŽ - Barsa i Atletiko Madrid - Borusija Dortmund?

Večernje novosti pre 23 dana
Nikad luđa liga šampiona: Ako vam se svideo neverovatan utorak, šta tek reći za mečeve PSŽ - Barsa i Atletiko Madrid -…

Posle "čuda od fudbala" na startu četvrtfinalne faze Lige šampiona, a utorak su odigrani mečevi Arsenal - Bajern 2:2), i Real Madrid - Mančester siti (3:3), dan kasnije su odigrana i preostala dva četvrtfinala duela. I, ništa manje nisu bila interesantna. Spektakl su priredili Pari Sen Žermen i Barselona (posle dva preokreta bilo je 2:3), dok je Atletiko u Madridu pobedio Borusiju Dortmund sa 2:1.

FOTO: Tanjug/AP Već posle četiri minuta došlo je do prvog uzbuđenja. Ogromna greška golmana Borusije Gregora Kobele dovela je Atletiko u sjajnu šansu koju je Rodrigo de Pol pretvorio u gol. Inicijativa izabranika Dijega Simeonea se nastavila. Ređali su Madriđani priliku za prilikom i Samjuel Lino je na asistenciju Antoana Grizmana povećao prednost Atletika na 2:0 u 32. minutu. Grizman i družina su nakon visoke prednosti prepustili inicijativu "milionerima" ali se

Povezane vesti »

Ključne reči

Sport, najnovije vesti »