Biografija bez ijedne mrlje Evo zašto je Miloš Vučević logičan izbor za premijera Srbije- lojalan, iskusan i dokazani lider koji donosi stabilnost i prosperitet

Dnevnik 11.04.2024  |  Dnevnik.rs
Biografija bez ijedne mrlje Evo zašto je Miloš Vučević logičan izbor za premijera Srbije- lojalan, iskusan i dokazani…

Izbor Miloša Vučevića za mandatara i budućeg premijera Srbije je i više nego logičan za trenutak u kom se nalazi Srbija, a rekao bih da je to i veoma dobar izbor. Vučević sada već spada u kategoriju iskusnih i prekaljenih političara, obzirom na to da je 12 godina proveo na odgovornim funkcijama, a i pre toga se politički kalio unutar tada najjače opozicione stranke, gde sigurno nije bilo lako postati lider gradskog odbora u Novom Sadu.

Rekord – gradonačelnik u tri mandata Vučević je imao odlične rezultate tokom vođenja Novog Sada, pa samo neznalica ili neobjektivan čovek neće primetiti da je to potpuno drugačiji grad danas u odnosu na onaj koji je bio pre 12 godina, to je grad koji se drastično promenio na bolje. Deset godina na čelu grada u tri mandata je apsolutni rekord, a dobro vođenje dok je bio gradonačelnik ga je preporučilo za jednu od najodgovornijih funkcija u državi - ministra odbrane.

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »