Đorđević (ZLF): Poštujemo odluku Manojlovića da samostalno izađe na izbore

Beta pre 11 dana

Kopredsednica Zeleno-levog fronta (ZLF) Biljana Đorđević rekla je danas da ta partiji poštuju odluku programskog direktora pokreta "Kreni-Promeni" Sava Manojlovića da samostalno izađe na beogradske izbore.

Ona je za portal Danas kazala da će koalicija "Biram borbu" i pokret "Kreni-Promeni" sarađivati u kontroli izbora 2. juna i dodala da "kako sad stvari stoje, neće ulaziti u koaliciju".

"Mislim da je jasno da je odluka Save Manojlovića da samostalno izađe na izbore njegova odluka, odnosno odluka pokreta kojem pripada, te da u tom smislu nije bilo želje za učešćem u koaliciji 'Biram borbu'. Poštujemo tu odluku, a svakako ćemo u narednom periodu sinhronizovati zajedničku borbu za kontrolu izbora i razvlašćivanje SNS u Beogradu", kazala je ona.

Pokret "Kreni-Promeni" saopštio je danas da izlazi samostalno na beogradske izbore i da će Savo Manojlović biti kandidat za gradonačelnika, a da će se lista zvati "I ja sam Beograd - Kreni promeni - Savo Manojlović".

Opozicione stranke Narodni pokret Srbije, Zeleno-levi front, Novo lice Srbije, Ekološki ustanak, Demokratska stranka i Pokret slobodnih građana, najavile su u ponedeljak da će na beogradske i lokalne izbore ići pod zajedničkim sloganom "Biram borbu".

(Beta, 04.24.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »