"To je to, rešio sam da skočim": Ispovest radnika "Čistoće" koji su sprečili muškarca da se ubije: Držao se jednom rukom, a onda su izgovorili ključnu rečenicu (video)

Blic pre 13 dana
"To je to, rešio sam da skočim": Ispovest radnika "Čistoće" koji su sprečili muškarca da se ubije: Držao se jednom…

Danijel Nikolić, Haljit Bezjak i Sabit Itaj, radnici JKP "Gradska čistoća" su heroji iz Novog Sada koji su prošlog petka u ranijim jutarnjim satima sprečili čoveka da skoči sa mosta Duga u Dunav. Svojom pribranošću, ali i lepim rečima ovi hrabri ljudi su uspeli da sačuvaju jedan život. Kako kažu, tek kada se sve završilo shvatili su veličinu svog podviga, zbog koga su imali i poseban prijem kod gradonačelnika Novog Sada.

Da empatija i herojstvo nisu izgubljeni danas, svedoče ova trojica hrabrih Novosađana. Kako otkrivaju u "Jutro na Blic", slučajno su zapazili da nešto nije uredu na mostu dok su još bili u suprotnoj traci. - Videli smo da nešto nije uredu spustili smo se sa mosta, okrenuli i vratili smo se prema njemu. Usput smo pozvali i policiju, koja nam je rekla da budemo prisebni i da ih sačekamo. Prišli smo čoveku i počeli da pričamo sa njim, da ga molimo da ne radi to što

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »