"Pa Ti si majstore baš zaljubljen": Dečak iz Doma oduševio Pejovića, pokazao mu svoje umeće, a onda mu on ovako uzvratio (Video)

Blic pre 23 dana
"Pa Ti si majstore baš zaljubljen": Dečak iz Doma oduševio Pejovića, pokazao mu svoje umeće, a onda mu on ovako uzvratio…

Aco Pejović je danas održao konferenciju za štampu u Nišu kako bi najavio predstojeći koncert na Tvrđavi. Nakon tačno dve godine, Pejović sa svojim timom sprema još jedan spektakl u gradu na Nišavi 1. juna, a pored toga, izdvojio je vreme i za posetu “Doma za decu i omladinu Duško Radović”, zajedno sa gradonačelnicom pomenutog grada, Draganom Sotirovski.

Naime, Aco Pejović je svakoga ljubazno pozdravio i popričao sa njim, a u jednom trenutku deca su zapevala nekoliko stihova njegove pesme. Jedan od štićenika koji je u kolicima, poverio se Aci da i sam peva pesme koje sam piše a koje su posvećene njegovoj devojci. Posebno je bilo emotivno kada su zajedno pogledali spot koji je ovaj mladić sam snimio i napravio, uz pomoć jednog druga. - Ti si ozbiljno zaljubljen. Bravo majstore - rekao je Aco kada je pogledao spot.

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »