Naslovne strane za ponedeljak 13. maj

Beta pre 25 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o izbornoj kampanji, borbi opozicije i vlasti na lokalu i obeležavanju u Donjoj Gradini Dana sećanja na žrtve stradanja u Nezavisnoj državi Hrvatskoj (NDH), koja je postojala tokom Drugog svetskog rata.

ALO - Intervju sa predsednikom Privremenog organa Beograda Aleksandrom Šapićem "Fondacija je moje životno delo".

BLIC - "Ruski paraleleni svet u Beogradu", o životu Rusa u Srbiji. "Nudili lažnog Teslu za 2.750.000 dolara", o prevari na internetu.

VEČERNJE NOVOSTI - "Srbija narod žrtva, a ne narod dželat", rekao je premijer Srbije MIloš Vučević u Donjoj Gradini "na obeležavanju Dana sećanja na žrtve genocida u NDH".

DANAS - List piše da počinje majsko zasedanje sabora Srpske pravoslavne crkve u Pećkoj patrijaršiji, u tekstu pod naslovom: "Kao glavna tema nameće se Kosovo i Metohija". "Država tera pacijente kod privatnika", piše list o državama regiona.

INFORMER - O novom krugu nagradne igre Uzmi račun i pobedi "Osvojio stan u Beogradu, a dao samo 40 dinara", jedan je od naslova tog lista.

KURIR - "Ludi kamen", list piše da se oženio glumac Sergej Trifunović.

NOVA - "Građani su spremni da krenu ka generalnom štrajku", kazao je predsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović. List prenosi stavove opozicionara o borbi s vlastima na lokalu u tekstu pod naslovom "David protiv Golijata".

POLITIKA - "Proizvođači smanjuju kvalitet a ne samo pakovanja", piše list. "Srbi nisu narod dželata već narod žrtva", kazao je premijer Srbije Miloš Vučević.

SRPSKI TELEGRAF - "Spremna velika čistka direktora", o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

(Beta, 05.13.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »