Ligaši i demokrate ojadile novosadski vodovod, zaposlili čak 250 stranačkih ljudi, bez konkursa. Samo na plate otišlo neverovatnih 1.2 milijarde, za te pare mogle da se naprave dve nove fabrike!

Dnevnik pre 14 dana  |  Ostalo
Ligaši i demokrate ojadile novosadski vodovod, zaposlili čak 250 stranačkih ljudi, bez konkursa. Samo na plate otišlo…

Dok je 2012. JKP „Vodovod i kanalizacija“ pripreman za prodaju strancima zbog gubitaka i nedostatka novca za ulaganje, Liga socijaldemokrata Vojvodine i Demokratske stranka su u njemu bez konkursa zaposlile 250 stranačkh ljudi, na čije plate je otišlo 1,2 milijrade dinara. Inženjeri preduzeća tvrdili su da su za te pare mogle da se izgrade dve nove fabrike vode i desetine kilometara kanalizacije, što je bio razlog za dovođenje strateškog partenera.

Bahato stranačko zapošljavanje Podaci o bahatom zbrinjavanju stranačkih kadrova obelodanjeni su početkom 2013. nakon uvida novog rukovodstva u poslovne podatke preduzeća. Samo nekoliko dana uoči smene gradske vlasti, tadašnji direktor Branko Bjelajac, kadar LSV-a primio je u stalni radni odnos 52 osobe. Prethodno je Bjelajac na konferenciji održanoj u prostorijama Gradskog odbora Demokratske stranke, optužio novu vlast da masovno zapošljava partijske kadrove. Dok

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »