"Mislili smo da niko nije preživeo..." Svedoci opisali jezive trenutke u sudaru vozova: Grunulo je kao da je eksplodirala bomba!

Kurir pre 14 dana
"Mislili smo da niko nije preživeo..." Svedoci opisali jezive trenutke u sudaru vozova: Grunulo je kao da je eksplodirala…

Zvanični izveštaj o tome kako je došlo do sudara dva voza i dalje se čeka, a svedoci su za Kurir ispričali da je u momentu sudara vozova u tunelu toliko jako grunulo, da je izgledalo kao da je eksplodiralo skladište municije! - Sedeo sam nedaleko od mesta sudara i čuo kada je došlo do sudara vozova u tunelu.

Verujte mi, to je eksplodiralo kao bomba, ali ne kao jedna, već kao gomila bombi, kao grom, toliko jako. Posle toga nije prošlo ni desetak minuta, a već su stigli policajci, vatrogasci i ekipe Hitne pomoć. Ljudi koji su bili sposobni i u stanju da sami izađu, oni su izašli iz tunela, a ostale su vatrogasci morali da izvlače. Verujte, svi smo ovde uplašili, mislili smo da u tunelu niko nije preživeo, tako je to zvučalo napolju - kazao je za Kurir jedan od očevidaca.

Pročitajte još

Ključne reči

Najnovije vesti »