"Devojčica je ležala, jaukala I tražila svoju majku": Očevidac otkriva užasne detalje nesreće kod Novog Bečeja: "Žena je bila u kanalu, vozač nije pozvao hitnu!"

Blic pre 22 dana
"Devojčica je ležala, jaukala I tražila svoju majku": Očevidac otkriva užasne detalje nesreće kod Novog Bečeja: "Žena…

Milorad M. (42), vlasnik stovarišta iz okoline Novog Bečeja, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a nakon što je sinoć oko 21 sat na putu između naseljenih mesta Novi Bečej i Kumane automobilom marke "mercedes GLE" naleteo na bicikliste, majku Moniku I. (36) i maloletnu decu, koji su vozili osvetljenim putem.

U Urgentnom centru zrenjaninske bolnice, žena (36) je od zadobijenih povreda preminula. Jedanaestogodišnjoj devojčici konstatovane su teške telesne povrede, dok trinaestogodišnji dečak nije povređen. Kako navodi očevidac koji je sinoć tik nakon nesreće naišao na lice mesta, Moniku I. nije odmah uvideo. - Nekoliko trenutaka nakon nesreće sam se zadesio na licu mesta, još je bila vidljiva prašina nakon udesa. Video sam da je desna strana automobila raznesena. Kada

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »