7 FBI agenata kreće u potragu za anom Knežević: Nove informacije o nestanku srpske snaje u Madridu: Ovo područje će specijalni tim da pretražuje (foto)

Blic pre 28 dana
7 FBI agenata kreće u potragu za anom Knežević: Nove informacije o nestanku srpske snaje u Madridu: Ovo područje će…

Ana Marija Knežević Henao, državljanka SAD kolumbijskog porekla, nestala je početkom februara ove godine u glavnom gradu Španije. Nakon burnog razvoda sa Srbinom, Davidom Kneževiće, ona se preselila u Madrid sa Floride, kako bi se oporavila od svega. Njoj se izgubio svaki trag nakon što je nepoznata osoba sa motociklističkom kacigom obojila sigurnosne kamere na ulasku u zgradu u kojoj je živela u luksuznom naselju.

Istraga o nestanku Ane, doživljava svoja poslednja poglavlja. Sedam specijalnih agenata FBI-ja stiglo je u Španiju da pomognu nacionalnoj policiji da locira njeno telo, saznaje "La provincia", kanal za istragu i događaje. Potraga za telom žene, koja je rođena u Kolumbiji pre 40 godina i koja poseduje američki pasoš, biće započeta 29. i 30. maja, prema nalogu sudije Ines Malagon, zadužene za istrage u Španiji. Istrage Nacionalne policije i FBI-a su postigle veliki

Pročitajte još

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »