Novi DSS: Na građanima je izbor, da li će poslušati glas Kristofera Hila ili glas sopstvene savesti

Beta pre 30 dana

Član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Stanković ocenio je danas da je na svakom građaninu da izabere da li će "poslušati glas" američkog ambasadora Kristofera Hila i u nedelju, 2. juna izaći na izbore, ili će, kako je rekao, poslušati glas sopstvene savesti.

U obraćanju novinarima u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu, Stanković je rekao da se lokalni izbori zakazani za nedelju, "samo formalno mogu nazvati izborima".

"Ovo nisu izbori, ništa se nije promenilo u odnosu na decembarske izbore osim možda nagore. Za nas borba nije davanje legitimiteta Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci izlazeći na ove izbore. Za nas nije borba saučesništvo u nečemu što eventualno može da dovede do par mandata ili do pobede u jednoj ili dve opštine jer se brimo za sve opštine u Srbiji a ne samo u Beogradu i ne borimo se samo za ove već za sve izbore koji treba da uslede", kazao je funkcioner Novog DSS.

Dodao je da je na svakom da izabere da li će poslušati "poziv Aleksandra Vučića ili poziv sopstvenog dostojanstva i nedelju provesti kod kuće ili sa svojim porodicama".

"Za nas iz Novog DSS izbor je jasan, mi na ove izbore nećemo izaći", rekao je Stanković.

(Beta, 05.29.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »