"Žena 10 godina nije izašla iz stana": Komšije majke i sina iz Mirijeva koji su pronađeni mrtvi: "Iz stana je dopirao neprijatan miris"

Blic pre 24 dana
"Žena 10 godina nije izašla iz stana": Komšije majke i sina iz Mirijeva koji su pronađeni mrtvi: "Iz stana je dopirao…

U Ulici Matice srpske dogodila se porodična tragedija. Ljiljana (85) i njen sin Duško Knežević (61) pronađeni su mrtvi u stanu, a za to vreme, njihov pas rase bišon neprekidno je lajao. Neprijatan miris koji je dopirao iz stana, ali i činjenica da Duška nisu videli dve nedelje, bio je alarm da upravnik zgrade alarmira policiju koja je ubrzo došla na lice mesta i razvalila vrata stana. Tada su zatekli zastrašujući prizor - tela majke i sina u fazi raspadanja.

Komšije Kneževića danima ne mogu da dođu sebi. Kako kažu, sumnjaju da je prvi preminuo Duško, a zatim njegova majka koja je bila nepokretna i koja nije mogla da se stara o sebi. - Duška nismo videli dve nedelje, a njegova majka Ljiljana iz stana nije izašla čak deset godina. U stanu su živeli samo njih dvoje, a mislimo da je Duško preminuo prvi, a za njim i Ljilja jer je bila nepokretna. I Duško se kretao uz pomoć štapa - kaže komšinica. Prema njenim rečima, stan

Povezane vesti »

Hronika, najnovije vesti »